Shan Chana Chaat 60g

SKU: 788821027023

0,99

Geef uw tussendoortje een boost met de Shan Chana Chaat Masala

  • Explosie aan smaken
  • Veelzijdig in gebruik
  • Creëert een feest in de keuken

 

Artikelnummer: 788821027023 Categorieën: ,
Shan

Beschrijving

Ontdek de verrukkelijke smaak van de Shan Chana Chaat Masala, een heerlijke mix van kruiden die je gerechten naar een hoger niveau tilt! Deze verfijnde blend is speciaal samengesteld om de authentieke smaak van Chana Chaat, een geliefd gerecht uit de Indiase keuken, te perfectioneren.

Met een doosje van 60 gram krijg je voldoende kruiden om keer op keer een onweerstaanbare Chana Chaat te bereiden. De specerijen zijn zorgvuldig geselecteerd en gemengd volgens het traditionele recept van Shan, waardoor je gerechten de echte smaak en aroma’s van India zullen bevatten.

Of je nu een ervaren chef-kok bent of net begint te experimenteren met Indiase gerechten, Shan Chana Chaat Masala maakt het gemakkelijk om een authentieke en smaakvolle maaltijd op tafel te zetten. Voeg gewoon een snufje toe aan je kikkererwten, groenten, yoghurt en andere ingrediënten, en geniet van de explosie van smaken die deze specerijenmix biedt.

Met Shan Chana Chaat Masala breng je de rijke en levendige smaken van de Indiase keuken rechtstreeks naar je eigen keuken. Probeer het vandaag nog en laat je smaakpapillen verrassen!

Merk

Shan

Shan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shan Chana Chaat 60g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *